Матрицата е устойчива на мухъл

Много често хората се сблъскват с проблема с плесените, които се появяват на влажни места в домовете си. Проблемът с плесените е причинен от гъбички, които се хранят и растат на мокри повърхности. Ако стената на къщата е покрита с мана, тогава тя обикновено ще стане черна или сива. Важно е да отбележите, че премахването и почистването на мухъл или гъби от стени може да ви струва много пари и време, особено ако възлагате работа на професионални почистващи средства. Дори да почистите самите стени, това може да е трудна задача, която може да ви причини много проблеми.

мухъл

Бои устойчиви на мухълОбикновено растежът на плесените се случва във влажните зони на нашите домове, например върху стените на банята. Ето защо, за да запазите стените на банята от излагане на плесен, по-добре е да използвате устойчива на мухъл боя. Както подсказва името им, тези бои служат за предотвратяване образуването на мухъл по стените, той държи стените от нарастващи гъбички. Въпреки това, тези бои, разбира се, не изключват растежа на черна плесен. Тези бои предотвратяват разпространението на повечето видове плесени. Има дори шанс за плесени и гъби, които се появяват на открито, особено с дървени повърхности и мебели, външни пътища и бетонни подове. Така че, когато става дума за устойчива на мухъл боя, външните повърхности и мебели са покрити само, за да се предотврати появата на мухъл и гъбички, но тази форма не е свързана с премахването на мухъл.

Съвети за покупкаКъм днешна дата има много компании, които предлагат широка гама от устойчиви на мухъл бои. В допълнение, тези цветове се предлагат във всякакви цветове, точно това, което искате. Когато купувате, не забравяйте да проверите гаранцията. Придобийте тези бои, грундове и добавки, които имат гаранция от производителя в продължение на 24 месеца или повече. Гаранцията може да се различава от марката до марката. Методът на нанасяне на боята и броят на покритията трябва да се спазват в съответствие със спецификациите и инструкциите, които се доставят с боята. Също така, уверете се колко лесно е да измиете боята и как да я почистите.

Съвети за използване

Първото нещо, което трябва да направите, е да премахнете плесента или гъбата. За да почистите засегнатите повърхности, използвайте разтвор на хлор или друг подходящ почистващ препарат. Трябва да използвате четка с мека козина, за да премахнете плесента. След почистване на повърхността, измийте я с чиста вода. Оставете повърхността да изсъхне напълно, след това нанесете боята.

За най-добра защита препоръчваме да използвате устойчива на плесен основа или грунд преди нанасяне на боята. Също така имате способността да прилагате добавка (боя) към боята, за да я направите по-ефективна. В колко слоя е необходимо да приложите боята зависи от ефективността на боята. В някои случаи може да са необходими 2-3 слоя за ефективността на боята, докато в други случаи един слой може да реши проблема ви.

Най-важното - трябва да сте сигурни, че повърхността е чиста, преди да поставите мухъл устойчив. Поставяйки боята върху нечиста повърхност, нейната ефективност е на нулево ниво.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Борба с плесен от народни средства - изграждане на порталБорба с плесен от народни средства - изграждане на портал
Как да се отървем от плесен по стенитеКак да се отървем от плесен по стените
Оформя се върху стените на апартаментаОформя се върху стените на апартамента
Тогава да обработвате стените от гъбички и плесени в банята, преди да стекате плочкитеТогава да обработвате стените от гъбички и плесени в банята, преди да стекате плочките
Тогава да измиете плесента в банятаТогава да измиете плесента в банята
Как да се чисти, премахване на мухъл плесен от тапета и под тапетКак да се чисти, премахване на мухъл плесен от тапета и под тапет
Как да премахнете плесен по стенитеКак да премахнете плесен по стените
Как да се отървем от мухъл у дома, миризма в апартамента таван, баня, прозорци и стениКак да се отървем от мухъл у дома, миризма в апартамента таван, баня, прозорци и стени
Унищожаване на мухъл и гъби по стенитеУнищожаване на мухъл и гъби по стените
Как оцетът работи срещу мухъл?Как оцетът работи срещу мухъл?
» » Матрицата е устойчива на мухъл