Нагревател кадифен сезон за дома и вила ревюта, описание, цени

Инфрачервен нагревател "Velvet сезон"

Есента носи не само ярки зелени цветове. Заедно с нея идва студът, който е особено остър след лятото. Нагревател Сезонът на кадифета ще ви помогне лесно да оцелеете през есенното лошо време и дори през зимата. Той е предназначен за малки помещения, които осигуряват равномерно отопление.

Обща информация и технически данни

Преглед на електрическия битов нагревател Сезонът на кадифета трябва да започне с описание на принципа на нейното действие. Това е филмово устройство с монтирана на стената 500 W. Този индикатор може да бъде приравнен към 2 кВт охладител на масло с 6 секции. Но ефективността му е много по-висока, тъй като не изсушава въздуха и извършва равномерно нагряване на малка или средна площ.

Технически характеристики на стенен инфрачервен нагревател Сезонът на кадифе показва, че неговата максимална температура на нагряване не надвишава 60-65 ° С. Той не гори кислород и допринася за факта, че микроклимата остава същата. Инфрачервеният филм работи на принципа на конвертора. Той получава електрическа енергия от обикновена мрежа (през 220-волтова гнездо) и я превръща в топлина. Самият филм и декоративен материал с модел, благодарение на който сезонът на Velvet е нагревателен панел, гъвкав. Това прави възможно транспортирането на продукта без проблеми, сгъването му в ролка и почистване през лятото.

Като филмово нагревателно устройство се окачва на стена с някакво покритие, тъй като има относително малка работна температура. Максималният срок на експлоатация е 50 000 часа безпроблемна работа.

Нагреватели Сезонът на кадифе често се нарича "Добро топли". Изправени пред един от магазините с подобно име, не се изненадвайте: пред вас има едно и също устройство.Говорейки за описанието на конвекция нагревател стена за къща-пиковия сезон на това е важно да се отбележи, че това е доста икономичен и консумира около 70-85% от електроенергията е по-малко от охладителя на маслото, и не се състоя.

Всички на брой отоплителни устройства с търговска цел от този тип имат малки размери - само 580x1200 мм. Те се състоят от инфрачервен филм, кабел с вилка и декоративни панели, изработени от топлоустойчив електроизолационен материал. Те се различават само по външен вид. На рафтовете на специализирани магазини можете да намерите варианти, изобразяващи природата, копия на картини на известни художници, нотки на живот, животни или свещници със свещи. За стая, в която ще живее бебето, можете да закупите модели с герои от приказки или анимационни филми.

Отоплителните елементи са идеални за използване в детските стаи, както и в малките офиси. Прилагането в големи площи е непрактично.

Предимства и недостатъци на сезона на VelvetКупете гъвкав нагревател Каменният сезон за стената днес може да бъде във всеки специализиран магазин. Преди това обаче трябва да се запознаете с основните предимства и недостатъци. Предимствата включват:

  • Високата енергийна ефективност - ниската мощност е достатъчна, за да затопли равномерно малките и средните стаи.
  • Екологично чист - не излъчва вредни вещества при нагряване.
  • Цената на филмовия нагревател Сезонът на кадифета е достъпен.
  • Лесен за транспортиране и използване - гъвкавото фолио лесно се навива, пускането в експлоатация не изисква инсталация, устройството е достатъчно, за да се мотае на стената и да се включи в контакта.
  • Предстоящ вид и възможност за декориране на интериора.

Единственият недостатък - след спиране бързо охлажда.

Средна цена в рубли в Москва

Цената на филмовото устройство Сезонът на кадифета зависи от стила, в който се изпълнява неговият дизайн. Нагревателите с конвенционален топлоустойчив модел се продават на цена от 800 до 100 рубли. Вариантите с 3D изображение са малко по-скъпи - от 950 до 1200 рубли.

Отзиви от клиенти

"С необходимостта от закупуване на отоплително устройство, се натъкнах на нов офис в офиса. Една от стените беше голям прозорец, от който беше студено. Съгласно инструкциите, Сезонът на кадифета не изискваше сложна инсталация, просто трябваше да бъде включена в контакт, така че тя ме приспособи перфектно. Генерираната топлина е достатъчна за равномерно затопляне на площ от 8 м2. Той не излъчва силна топлина, както от петрола. Разумна топлина е приятна. "

Инна Харитонова, Москва.

"Бях приятно изненадан от появата на нагревателя и цената му. Купих я в детската стая само за 980 рубли. Дъщеря ми наистина харесваше котето, боядисано върху панела, и тя постоянно се доближаваше до него с химикалки, но никога не изгаряше. Нагревателят не променя температурата незабавно след докосване. Като цяло бях удовлетворен от покупката. Електричеството консумира по-малко от охладител за масло. Вярно е, че е безполезно да го използвате в голяма стая.

Иван Зайцев, Самара.

"От дълго време търсех елегантен и стилен уред за отопление в ъгловата ми стая. Според ревютата на новото поколение нагревател, сезонът на Velvet ме приспособи перфектно. Просто искам да кажа, че той надмина всичките ми очаквания. Красив и елегантен панел се вписва във вътрешността на спалнята. То равномерно го нагрява с топлина и не изсушава въздуха. "

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отопление на въздуха у домаОтопление на въздуха у дома
Въздушно отопление на частна къщаВъздушно отопление на частна къща
Отопление мобилен дом Енциклопедия шофьорОтопление мобилен дом Енциклопедия шофьор
Изборът на електрически стени конвектор отзиви на собствениците, преглед на модели, цениИзборът на електрически стени конвектор отзиви на собствениците, преглед на модели, цени
Нагреватели, noob преглед, потребителски мнения, помощ при избор, цениНагреватели, noob преглед, потребителски мнения, помощ при избор, цени
Нагрейте със собствени ръце бързо и евтиноНагрейте със собствени ръце бързо и евтино
Инфрачервен топъл под - икономичен и полезенИнфрачервен топъл под - икономичен и полезен
Кой нагревател е най-икономичен? Инженерни системи на вашия апартамент и домКой нагревател е най-икономичен? Инженерни системи на вашия апартамент и дом
Електрическо отопление на къщатаЕлектрическо отопление на къщата
Инфрачервена топла подови лентаИнфрачервена топла подови лента
» » Нагревател кадифен сезон за дома и вила ревюта, описание, цени