Почистване на стените срещу средства за формоване за унищожаване на гъбички

Причините за гъбичките и начините за справяне с тях

 • Действията ви при откриване на мухъл
 • Почистване на стените на плесента сами
 • Отстраняване на плесен от боядисани стени
 • Средства за унищожаване на гъбички номер 2
 • Средства за унищожаване на гъбички № 3
 • Как да се отървем от мухъл върху сухото строителство?
 • Как да се справим с плесен по стените в стаята?
 • Мухълът е токсична гъбичка с неприятна миризма. Той се появява във влажни помещения и части от къщи или апартаменти, а мухълът се намира в големи количества в нежилищни сгради (входове, складове, магазини и др.). В жилищна сграда често гъбичките могат да се намерят в кухнята, в банята, в навесите, в тоалетната, на лоджията. За да не се срещне с този паразит, е необходимо да се приложат някои превантивни мерки за защита на стените и таваните от възможния му вид. Това събитие се провежда независимо и от специалисти.

  Храносмилането не само уврежда здравето на човека, но и разваля външния вид на стаята.

  Действията ви при откриване на мухъл  Мухълът е много вредно за човешкото здраве, както и за строителните материали и структури. Неговите разрушителни характеристики са безпощадни и увеличават влиянието си, в случай че не се предприемат своевременно мерки за борба с паразита. От нея никой не е имунизиран и мнозина се борят дълго и болезнено с мухъл. Така че, първо трябва да определите вида на мухъл и причината за появата му.

  Връщане към съдържанието

  Почистване на стените на плесента сами

  За да се отървете от мухъл, трябва да използвате разтвор на сух белина с хлор.  Директен метод за унищожаване на гъбичките. Този метод ще отнеме по-малко време и ще бъде най-евтиният в борбата срещу мухъл, но ефектът от него е временен. Това се дължи на факта, че по време на борбата просто отстранявате външните показатели, какво остава на повърхността след патогенните и вредни ефекти от гъбичките. Поради това е по-добре да се прибегне до друга опция, която включва намиране и отстраняване на причината за гъбичките и след това напълно унищожаване. Тук няма да можете да избегнете сложна трудоемка работа, както и загуба на време и материални ресурси. Но резултатът си заслужава, защото след това събитие най-вероятно вече няма да забележите по стените и таваните на потъмняването и овлажняването на отделните области.

  Връщане към съдържанието

  Отстраняване на плесен от боядисани стени

  Ако има много мухъл, то трябва да се отстрани със шпатула заедно с мазилката.

  Както в повечето други случаи, трябва да започнете с естествени, нежни методи за почистване. Освен това, ако няма резултати, ще трябва да преминем към по-мощни методи за убиване и обработка на гъбичките. Най-популярно е почистването на стените в банята, спалнята, кухнята или дори в мазето с помощта на оцет. За да направите това, ще ви трябва:

  1. Оцетна киселина или оцет от храни.
  2. Пипа или парцал.
  3. Респиратор (марлев превръзка).
  4. Каучукови ръкавици.

  Въоръжени с всички тези материали и инструменти, първо трябва да нанесете малко количество оцет върху парцал или гъба и да ги избършете с изобилно повредени от повърхността на стената на матрицата. Не пръскайте оцет с пистолет за пръскане, защото дори при силна защита, той може да увреди органите на зрението, дишането и повърхността на кожата. Така оставяме смазката за 2 дни. Ако резултатът е видим, трябва да измиете остатъците от гъбичките и оцета с чиста вода. Ако поражението е само частично изчезнало, ще трябва да действате с помощта на разтвор на вар. Заедно (за силни лезии) можете да използвате разтвор на хлор.

  Връщане към съдържанието

  Средства за унищожаване на гъбички номер 2

  За да се справите с по-сериозната форма на образуване на гъбички, ще ви трябва следните съставки:

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се отървем от мухъл по стените?Как да се отървем от мухъл по стените?
Храносмилането в банята, както е премахнато, отколкото да се премахне плесен по стените и какво…Храносмилането в банята, както е премахнато, отколкото да се премахне плесен по стените и какво…
Как да се отървем от мухъл в къщатаКак да се отървем от мухъл в къщата
Панелна къща с беседка за баня Наскоро в банята се появи неприятна миризмаПанелна къща с беседка за баня Наскоро в банята се появи неприятна миризма
Как да се отървем от плесен по стенитеКак да се отървем от плесен по стените
Тогава да измиете плесента в банятаТогава да измиете плесента в банята
Как да победят плесен по стените - обработка на изби и ямиКак да победят плесен по стените - обработка на изби и ями
Как да се отървете от гъбички в къщатаКак да се отървете от гъбички в къщата
Как да премахнете плесен по стенитеКак да премахнете плесен по стените
Как да се отървем от мухъл у дома, миризма в апартамента таван, баня, прозорци и стениКак да се отървем от мухъл у дома, миризма в апартамента таван, баня, прозорци и стени
» » Почистване на стените срещу средства за формоване за унищожаване на гъбички