Как се борих с мухъл и гъби в апартамент - блогове

Как се сражавах с плесен и гъби в апартамента ...Както вече се бореше с мухъл и плесен в апартамент - това е дълга история, бях чел много информация ... мухъл по стените си е наистина причина за безпокойство, грозното и грозното формирането на стените на кухнята и банята е не само не естетичен, но дори опасно вашето здраве. С такива стени пред които са изправени не само всеки жител в страните от ОНД, но и в целия свят, по принцип, като образованието е навсякъде - ако не реша и не търсят стените ти, поне една седмица, а след това те веднага се появи мухъл. Кухнята е изпълнена с постоянно изпаряване на хранителни продукти - всичко се установява по стените и започва да се влошава, т.е. се появява гъбичка. Интересни статистически данни за Германия, аз чета за това неотдавна в интернет, като цяло, щетите от тази плесен е само през 1995 г. повече от 420 000 марки. Така че, ако имате плесен в апартамента или в страната - това е причина за безпокойство, гъбата е вредна не само за вашето здраве, но и вредна за самата сграда. Така че, ако относителната влажност във вашата кухня, баня и дори в детската стая на повърхността на конструкцията на сградата е повече от 80% на 12 часа - тогава е причината за мухъл.Ако мислите, че това не е проблем, това е, ние помия стени и всичко, грешите, плесени е силен алерген, което е вредно за вашето здраве. Всеки в апартамента има такава форма - вижте стените си, но освен гъбата има друг опасен враг в стари, не-вентилирани помещения - това е радон. Газ е опасно, защото води до рак на почти както и пушенето, повечето от газа в първия и втория етаж на къщата - ако живеете в по-долните етажи, въпросът за вентилация и вентилация трябва да се реши конкретно. Като цяло, един и същ проблем е в апартамента ми, и аз живея на първия етаж, а на стените, сякаш не ги измивам постоянно се появяват мухъл. За борба с гъбички са много пари, но те имат малко ефективен, например, аз се опитах да прожектор, че е голяма лампа с голяма мощност. По принцип, където светлината на колонията на плесента блестеше, те избягаха, но веднага отидоха на друго място, въпреки че общият резултат беше много слаб. Друг ме посъветва да използвам три агенти срещу мухъл, като меден сулфат, служебно лепило и дори урина. Но витриолът по принцип е отрова, но с урината разтривайте стените - това пренебрегвах, знаете, че за да размазвате стените с това. Накратко, това не е за мен. Също така се опита да гори сяра, след което сложи касета от вар, вар е необходим, за да абсорбира газ от сяра и да абсорбира влагата в стаята.

Има много средства срещу гъби по стените, но е по-добре да се предприемат редица превантивни мерки, вместо да се използват. Това означава, че постоянно избършете стените и тавана, защото причината за мухъл е излишък на влага, само веднъж на 24 часа, просто избършете с обикновен парцал. Втората мярка срещу гъбички е въздух, просто отвори прозорците за два до три часа всеки ден, и включете климатика. все още могат да се използват антисептици, те притежават противогъбично и антимикробно действие, те се използват предимно за дървесина, но аз лично ги използва за обикновени стени на апартамента. Антисептичните прониква дълбоко в повърхността и унищожава гъбичките, имат нашите добри антисептици като "Antigribok", "Tamak", има и външна «Пума», «Septodor» и др. Лично аз използвам изброените по-горе чуждестранни антисептици (ги разреждам специално и ги разтривам със стени веднъж месечно). Все още има много добър инструмент - един съсед препоръчва, "Fongifluid" се нарича, той е специално за борба с гъби и мухъл в апартамента.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се отървем от мухъл в къщатаКак да се отървем от мухъл в къщата
Защо се появява мухъл в къщата?Защо се появява мухъл в къщата?
Стените стават черниСтените стават черни
Как да се отървем от плесен по стенитеКак да се отървем от плесен по стените
Оформя се върху стените на апартаментаОформя се върху стените на апартамента
Как да се отървете от мухъл по стените в апартаментаКак да се отървете от мухъл по стените в апартамента
Как да се отървем от плесен на балконаКак да се отървем от плесен на балкона
Как да победят плесен по стените - обработка на изби и ямиКак да победят плесен по стените - обработка на изби и ями
Как да премахнете плесен по стенитеКак да премахнете плесен по стените
Почистване на стените срещу средства за формоване за унищожаване на гъбичкиПочистване на стените срещу средства за формоване за унищожаване на гъбички
» » Как се борих с мухъл и гъби в апартамент - блогове